Tuesday, August 08, 2006

Egyptská "A" & Atlantská "M" pyramida

Dnes je již všeobecně známo, že lze model pyramidy úspěšně používat i pro individuální práci. Potraviny vložené pod pyramidu ( ze dřeva, papíru, hliníku) jsou chutnější, rostliny se zde lépe vyvíjejí a drahé kameny získají ostřejší lesk. To ovšem není nic nového, na pyramidu jako ostřič žiletek již několik desítek let existuje patent. Dle některých teorií by ale pro zeměpisnou šířku našeho státu měla mít pyramida sklon stěny od základny ne 51 ale 65 ( funguje to také), přičemž na pólech by se sklon hypoteticky blížil pravému úhlu. Pro vlastní experimenty je asi nejpřesvědčivější vliv pyramidální energie na mléko. Zatímco mléko uložené mimo pyramidu se po několik dnech zkazí, mléko ve skleničce uvnitř pyramidy v 1/3 její výšky zkysne, ale nezkazí se, má výbornou chuť.