Monday, November 12, 2007

12 základních vzorců, jimiž se projevuje Skutečnost (astrologická znamení) však zůstávají vždy platné pro celé fyzické a astrální Universum, bez ohledu na jeho velikost. Těchto 12 znamení proto nemá nic společného se stejnojmennými souhvězdími na naší obloze. Každé předešlé znamení je omezením pro znamení následující.
Neomezujme pojem inkarnace na pouhé minulé a budoucí "životy". Inkarnace znamená projevení se v objektu dočasného ztotožnění. Nemusí to být jen ztotožnění vnitřní podstaty s fyzickým tělem na 70 či 100 let. Každý z nás během jediného týdne zažívá desítky reinkarnací v jiných světech, aniž se na to vůbec rozpomene.
Každou noc se inkarnujeme do svých snových těl. Často v jediném snu prožijeme celý život - mládí, dospělost, stáří a smrt, přičemž po probuzení zjistíme, že zatím uplynulo 10 minut pozemského času.
Adepti egyptské magie však výše popsané činili vědomě, narozdíl od dnešních lidí. Je velmi výhodné naučit se vědomému snění a získat tím schopnost astrálního cestování po paralelních skutečnostech.

Labels: